MAY'S hius – meikki - kynsistudio

MAY'S tarjoaa ammattitaitoista osaamista jo yli 14 vuoden kokemuksella trendikkäässä ja asiakasystävällisessä ilmapiirissä.

MAY'Sissä palvelevat liikkeen omistaja May Pöysti sekä Joey Lam. May on hiusstylisti, kampaaja-parturi, meikkaaja-maskeeraaja, kynsimuotoilija sekä hiusten ja hiuspohjan hoitoihin erikoistunut hiusterapeutti, joka tekee myös hiustenpidennyksiä.

Joey on kampaaja-parturi, meikkaaja ja kynsimuotoilija, joka tekee myös intialaista päähierontaa ja voi myös antaa rentouttavan käsihieronnan tai manikyyrin vaikka leikkauksen ohessa. Hong Kongista Suomeen yli kymmenen vuotta sitten muuttanut Joey on erikoistunut aasialaisiin hiuksiin.

– Joeylla käy paljon aasialaisia asiakkaita, sillä heitä liikkuu paljon Eerikinkadulla, jossa on useita aasialaisten omistamia liikkeitä, May toteaa.

MAY'Sissä tehdään myös hiustenpidennyksiä ja -tuuhennuksia eri tekniikoilla, erityisesti Great Lengths -menetelmällä, joka on maailman johtavin hiustenpidennystekniikka. Maylla on Great Lengths -menetelmästä pitkä kokemus, sillä hän on käyttänyt sitä siitä alkaen, kun se rantautui Suomeen vuonna 1995.

– Teemme myös ripsien kestopidennyksiä, ripsipermanentteja sekä ripsien ja kulmakarvojen kestovärjäyksiä ja muotoiluja, joita useat asiakkaamme ovat kehuneet jopa kaupungin parhaimmiksi. Meiltä saa myös Ice Mask -kasvohoidot.

Erikoisosaamisen lisäksi myös peruspalvelut

MAY'S tarjoaa myös kaikki kampaamo-parturin peruspalvelut kaikenikäisille asiakkaille.

Liikkeessä käy välillä aikamoinen vilske, kun May ohjaa ja opettaa tulevia hiusmuotoilijoita kampaamokouluista.

– Työharjoittelijoiden tekemät edulliset oppilastyöt ovat hyvin suosittuja, May kertoo.

Hän on toiminut lisäksi lähes kymmenen vuotta eri mallitoimistojen, mm. Paparazzin, mallikouluttajana hius- ja meikkiasioissa sekä tehnyt malleille hiuksia ja meikkejä kuvauksiin ja näytöksiin. May on tehnyt hiuksia, meikkejä ja puvustusta elokuviin, musiikkivideoihin sekä TV-sarjoihin.

MAY'S studion -lahjakortti on varmasti tervetullut lahja kenelle tahansa!

Avoinna

ma–pe 10–18 
(aamu- ja ilta-ajat sekä la sop. mukaan)

Yhteystiedot

MAY'S
Eerikinkatu 40
00180 Helsinki
puh. (09) 685 6767
gsm 040 508 3694
www.mays.fi